Як львів'янам потрапити на стажування в Норвегію?

2665 0
Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS) у партнерстві з Норвезьким університетом технології та науки (NTNU) та компанією Innoco за підтримки Норвезького Міністерства закордонних справ розпочинають новий проект з інноваційної освіти. Зокрема, у межах проекту створять нові курси LvBS.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Загалом проект складається з двох частин. Одна буде скерована на розробку нового курсу, для учасників магістерських програм Львівської бізнес-школи та програми інноваційного підходу до державного управління «Good Governance». Після серії навчальних семінарів, студенти з України матимуть можливість стажуватися у компаніях норвезьких партнерів, а держслужбовці - учасники програми Good Governance - здобувати досвід  державного управління у різних муніципальних структурах Норвегії, інформують в LvBS.

Друга частина проекту направлена на створення і впровадження нового курсу з командної роботи та інновацій у Львівській бізнес-школі  та Українському католицькому університеті. Норвезький університет технології та науки (NTNU) в Тронхеймі запровадив такий курс 10 років тому і сьогодні поширює його у інших скандинавських університетах, а тепер – в Україні. Це практичний курс спрямований на розвиток навичок міждисциплінарної командної роботи та інновацій. В рамках проекту LvBS та УКУ активно співпрацюватиме з NTNU, адаптовуючи курс відповідно до викликів молодих студентів і сучасного життя в Україні.

«Хоча ці два проекти є невеликі у масштабах країни, але важливі будівельні цеглини для майбутнього України», - вважає декан Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька.

Читайте також: Майдан триває. Софія Опацька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!