Львівська філармонія запрошує на онлайн-концерти. Розклад

1298 0
У найближчі дні очікують три концертні програми, які можна буде переглянути онлайн на офіційних сторінках Львівської філармонії.

Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика зачинена для слухачів через карантинні обмеження, однак хоче подарувати свято музики та емоцій. Так, у найближчі дні очікують три концертні програми, які можна буде переглянути онлайн на офіційних сторінках Львівської філармонії у YouTube та Facebook.

Розклад онлайн-подій:

Тітова & Козловський 23.04.2021 / 19:00

23 квітня музиканти презентують нову концертну програму, що об’єднає творчість нашого сучасника – Євгена Станковича, норвезького романтика – Едварда Гріга та знаменитого класика – Людвіга ван Бетховена. Онлайн-трансляція проєкту на філармонійному YouTube-каналі за посиланням.

Гайдн & Сюрприз 25.04.2021 / 18:00

Музика австрійського класика Йозефа Гайдна буде зіркою цього музичного вечора. Смішний і серйозний, легковажний і виважений, драматичний і життєрадісний – саме такі антитези є ключем до розуміння музики Гайдна.

Дві симфонії і фортепіанний концерт композитора у виконанні піаністки Катерини Тітової, Академічного симфонічного оркестру філармонії, які виступлять під батутою Вінсента Козловського. Онлайн-трансляція проєкту на філармонійному YouTube-каналі.

Вічне світло 29.04.2021 / 19:00

У Страсний Четвер на сцені Концертного залу Людкевича прозвучить відомий шедевр Джованні Баттіста Перґолезі, його «Страдальна Мати», що оповідає про страждання Діви Марії під час розп’яття Ісуса Христа та благання грішника про прощення гріхів й дарування Раю. Музика італійського композитора наповнена світлим сумом, щирим прагненням до радості, незважаючи на сильний душевний біль.

Також у програмі події прозвучать дві композиції американських митців – Рода Молдса та Трініті Лі. Твори прозвучать у виконанні Софії Соловій (сопрано), Лілії Нікітчук (альт), Академічного симфонічного оркестру філармонії, які виступлять під батутою американського дириґента Бенжаміна Лоеба. Онлайн-трансляція проєкту на філармонійному YouTube-каналі.

Додамо, що відтепер слухачі також можуть подякувати та підтримати музикантів філармонії на Patreon.

Фото – Анастасія Іванова, Сергій Горобець, Ігор Федорів

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!