Львівська філармонія запрошує зустріти свята з чудовою музикою

1521 0
Проводимо 2021 рік та зустрічаємо 2022 із чудовою музикою у виконанні знаних солістів та улюбленців публіки.
Фото: Львівська філармонія

Фото: Львівська філармонія

Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика запрошує провести останні дні цього року та зустріти початок 2022-го із чудовою музикою та підготувала для мешканців та гостей міста події на будь-який смак. Атмосферу свята творитимуть найкращі артисти Львова.

Зокрема, 25 грудня на вас чекає Різдво у стилі Голівуд – втілений у сучасних ритмах і музичних стилях. 

26 грудня Family concerts. Мрії маленької Еліс – історія про маленьку дівчинку, яка мріє стати балериною. А також цього ж дня – Казки віденського лісу – передноворічну музичну феєрію із популярною святковою класикою Штрауса, Боккеріні, Баха, Россіні, Лисенка.

28 грудня – тріо львівських музикантів запрошує на Різдвяне бароко, а також 29 грудня – виступ зірок шоу «Голос Країни» та польського МамТелент – Leonvoci «Вдома на Різдво».

30 грудня «Віртуози Львова» виконають «Сильвестрові Рефлексії», а вже після Нового року – 2 січня – вечір різдвяних саундтреків «The Sounds of Christmas» від симфонічного оркестру Lumos Orchestra.

Розклад святкових концертів:

Grande Concertante

22.12.2021 / 19:00

Концертний зал Людкевича

У цей магічний передсвятковий час запрошуємо на затишну подію із чудовою камерною музикою, якою можна насолодитися у колі близьких та друзів. Звучатиме вона у виконанні відомих у Львові музикантів.

«Christmas по-львівськи»

25.12.2021 / 20:00

Концертний зал Людкевича

Christmas по-львівськи» – це абсолютно свіже бачення Різдва. Нові часи – нові колядки. Різдво у стилі Голівуд – це радість Різдва, втілена у сучасних ритмах і музичних стилях Трохи експериментів, дрібка затишку, пригорща таємничості – такий рецепт ідеального Різдва-2022. Атмосферу свята творитимуть найкращі артисти Львова: Зіновій Карач, Павло Пігура, Хор Гомін, Наталія Степаняк, Fedorchuk Projeckt а також Jennyfer Band.

І як завжди не обійдеться без зіркового спеціального гостя та приємних сюрпризів. Атмосфера затишку та святково-карамельний різдвяний післясмак гарантовано.

Family concerts. Мрії маленької Еліс

26.12.2021 / 11:30

Концертний зал Людкевича

Маленька дівчинка Еліс мріє стати балериною. Біля свого дзеркала вона постійно танцює і уявляє себе на великій сцені. Напередодні Різдва дівчинка міцно засинає в очікуванні чуда, і потрапляє в прекрасний світ балету, де музика і образи змінюються так стрімко, що вона не тямить себе від щастя. 

Прокинувшись зранку, біля свого дзеркала вона знаходить подарунок – свої перші пуанти.

Казки віденського лісу

26.12.2021 / 18:00

Концертний зал Людкевича

Запрошуємо на передноворічну музичну феєрію із популярною святковою класикою Штрауса, Боккеріні, Баха, Россіні, Лисенка та наймелодійнішими колядками.

У цей вечір вже традиційно святковий настрій для Вас творитиме академічний інструментальний ансамбль «Високий Замок», квартет «Dudalis», вокальний ансамбль «Квіти» та солісти Львівської національної філармонії.

Різдвяне Бароко

28.12.2021 / 19:00

Фоє Концертного залу Людкевича

Тріо львівських музикантів запрошує усіх до фоє Концертного залу Людкевича на вечір із кращою класичною музикою бароко, яка стане окрасою Вашого Різдва та подарує незабутні емоції. Надихайтесь композиціями майстрів німецького, італійського та французького бароко разом з нами.

Leonvoci «Вдома на Різдво!»

29.12.2021 / 19:00

Концертний зал Людкевича

Програма зірок шоу «Голос Країни» та польського МамТелент – Leonvoci «Вдома на Різдво!». Молодий колектив, який підкорює своїм оперним співом європейські сцени, на Різдво повертається до рідної домівки, щоб запросити усіх вас на свій сольний концерт! Цього вечора для Вас лунатимуть найгарніші колядки та різдвяні пісні в унікальному виконанні неперевершених тенорів.

Сильвестрові Рефлексії

30.12.2021 / 19:00

Концертний зал Людкевича

Проводимо 2021 рік із чудовою музикою у виконанні знаних солістів та улюбленців публіки – Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». За дириґентським пультом незмінний керівник оркестру, Народний артист України – Сергій Бурко. Подія неодмінно подарує прекрасний святковий настрій, радісні емоції і спогади, біля яких ще довго можна буде погріти душу!

2.01.2021 / 15:00 та 18:00

Концертний зал Людкевича

Вечір різдвяних саундтреків «The Sounds of Christmas» від симфонічного оркестру Lumos Orchestra! Два концерти о 15 та о 18 год – Вас чекають улюблена різдвяна музика, казкові образи виконавців, оновлена історія, незабутня атмосфера чудес та безліч подарунків і пригод! У виконанні оркестру звучатимуть композиції з «Сам удома», «Різдвяна історія», «Гаррі Поттер», «Полярний експрес», «Едвард руки-ножиці», «Чарлі та шоколадна фабрика», «Крижане серце 1-2», «Кошмар перед Різдвом», «Нарнія», «Золотий компас», «Клаус», «Ґрінч», «Доктор Хто», «Красуня та чудовисько» – це та ще більше у найкращій підбірці різдвяних саундтреків.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!