Львівська гімнастка отримала «золото» на Чемпіонаті Європи

7849 0
Гімнастка є вихованкою тренерів Катерини Сороковської та Ірини Іванів.
фото романа хім

фото романа хім'яка

На Чеміпонаті Європи з художньої гімнастики завершилась церемонія нагородження у командних змаганнях, що включали групові вправи серед дорослих та індивідуальні серед юніорок. Про це повідомляє управління фізичної культури Львівської ОДА.

На першу сходинку п’єдесталу пошани піднялась національна збірна України, у складі якої виступала 14-річна львів‘янка Каріна Сидорак. Гімнастка є вихованкою тренерів Катерини Сороковської та Ірини Іванів.

Читайте також: Львівський спортсмен став бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби

Нагороду українським гімнасткам вручив президент Європейського гімнастичного союзу. На другій сходинці опинились спортсменки Ізраїля, а на третій — Азербайджану.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з художньої гімнастики відбувається цими днями у Києві. Змагання триватимуть до 29 листопада.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!