На правах реклами

Львівська облрада проведе конкурс "Наші герої". Фотографів просять надсилати свої роботи

953 0
Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» спільно з Агенцією регіонального розвитку Луганської області проводить фотоконкурс «Наші Герої» в межах проекту «Україна єдина: Журналісти Львівщини та Луганщини «за»!».
фото: blogs.korrespondent.net

фото: blogs.korrespondent.net

Впродовж місяця організатори просять фотомитців Львівщини та Луганщини надсилати свої кращі фото (до 5 світлин) наших захисників, урочистих заходів та акцій за участі військових, фото з фронту, східних рубежів, які б демонстрували силу та велич нашої армії та незламний дух наших Героїв.

Відтак буде відібрано 25 кращих світлин, які, за згоди авторів, будуть представлені на фотовиставці в холі Львівської обласної ради (3 пов.) а також у фойє Луганської ВЦА та приурочені до Дня захисника України, який відзначається щорічно 14 жовтня на Покрови. Фотороботи також будуть поширені через фейсбук-сторінку, сайт обласної ради та ВЦА, де буде проведено голосування на відбір кращих 3 світлини, які отримають винагороду: за перше місце – 2 тис. грн, друге – 1, 5 тис. грн. та 1 тис грн. за третє місце відповідно.

Фото (оригінали в хорошій якості) просимо надсилати на електронну адресу: [email protected] Кінцевий термін подання фото: 3 жовтня 2018року. До кожного фото потрібно додати назву, ім’я і прізвище автора, контактний телефон, дату та місце, де воно було зроблено.

Голосування за кращі фото розпочнуться одразу після відкриття виставки, яка триватиме впродовж місяця, за цей час також будуть визначені переможці фотоконкурсу.

Проект реалізується в рамках Програми “Змінимо країну разом”, яка реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати – Україна” та фінансується за кошти обласного бюджету Львівської області та компанії ДТЕК, повідомила прес-служба Львівсьої обласної ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!