Львівська залізниця прокоментувала ситуацію щодо оренди танцювальних залів у палаці «Рокс»

2876 1
Посадовці кажуть, що учорашній пікет влаштований для збереження корупційних схем.
фото: Вікіпедія

фото: Вікіпедія

Учора, 25 жовтня, батьки та діти, які займаються у танцювальних ансамблях, що працюють в палаці залізничників «Рокс», пікетували управління Львівської залізниці. Вони виступили проти високої орендної плати, що вже з 1 листопада встановлюють залізничники на зали, де займаються діти.

У пресслужбі Львівської залізниці відреагували на пікет, зазначивши, що «дії окремих осіб, які використали дітей, захищаючи особисті фінансові вигоди, невдовзі отримають належну моральну та правову оцінку».

Читайте також: Пласт відмовився від державного фінансування і запустив кампанію зі збору коштів

У Львівській залізниці кажуть, що акція була організована певним колом осіб, зокрема деякими працівниками залізниці, які в такий спосіб спробували прикрити та зберегти налагоджені корупційні схеми у мистецькій сфері магістралі.

«Принаймні на це вказують результати діалогу, який відбувся між керівництвом залізниці, дорпрофсожу та очільниками і представниками батьківського комітету «Сонечка». Його результати чіткі і лаконічні – співпраця між залізницею та творчим колективом будуватиметься на засадах прозорого та взаємовигідного ділового партнерства, без будь-яких посередників та комерційних манівців», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, Львівська залізниця звільнила творчих працівників танцювальних ансамблів, що займаються в «Роксі», запропонувавши їм зареєструватись як підприємці, та вирішила встановити орендну плату за користування хореографічними залами.

 


Читайте також:
26 Жовтня, 2019 14:51
666 ... за схемою отої неслічної "пані" Слічної наразі підключаться міські чиновники-"освітяни" ( які ніколи нікого нічому не вчили-не навчали) і почнуть вимагати від працівників цих творчих колективів якихось пояснень з приводу ... от скажу знову про Сихів ... проводити там роботу з навчання діток танцям (хореографії) вам дозволять ,якщо ви встановите тариф не менш 600грн.(на місяць з кожного) , з якого більша частина піде на сплату за оренду ... на пікеті мама дівчинки , яка танцює в якомусь колективі в тому роксі , озвучила скільки платить наразі -- 300 грн. ... маємо те що маємо ... безмежно жадібних нашіх людей і продажних чиновників ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!