Львівське міське сміттєзвалище хочуть привести до ладу

2235 0
Виконавчий комітет Львівської міської ради надав висновок щодо доцільності залучення ЛКП «Збиранка» кредиту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для реалізації проекту відкачування інфільтрату на міському сміттєзвалищі Львова. Таке рішення виконком ухвалив під час засідання 17 липня.
фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

Згідно з висновком, Львівське комунальне підприємство «Збиранка» отримає кредит НЕФКО для реалізації проекту відкачування інфільтрату на міському сміттєзвалищі.

Обсяг та валюта кредиту – 394 470 євро або еквівалент національної валюти за офіційним курсом Національного банку України на дату зарахування коштів на рахунок позичальника. Кредит надають терміном на 4 роки під 6% річних з пільговим періодом через 9 місяців після підписання кредитного договору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині збудують сміттєпереробний завод

Проектом передбачено фінансування будівництва насосної станції та напірного каналізаційного трубопроводу для з’єднання з каналізаційною системою міста та закупівлю нових бульдозерів.

Оціночна вартість проекту становить суму, еквівалентну 438 300 євро. Тривалість реалізації заходів проекту – 6 місяців.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!