Львівські борчині здобули чотири золоті медалі на чемпіонаті України з вільної боротьби

1316 0
Загалом з 10 розіграних комплектів медалей борчині з Львівщини здобули чотири «золота» та одну «бронзу».
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На чемпіонаті України з вільної боротьби, що проходить в Бахмуті, що на Донеччині, серед юніорів та юніорок блискучу перемогу здобули борчині з Львівщини, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці відділення НОК України у Львівській області.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

З 10 комплектів медалей, які розігрували на чемпіонаті, борчині з Львівщини завоювали чотири золоті та одну бронзову медалі.

Чемпіонками України серед юніорок стали: Олександра Хоменець (до 55 кг), Манола Скобельська (до 65 кг), Оксана Чудик (до 68 кг), Марія Орлевич (до 76 кг).

«Бронзу» виборола Дарина Мацола (до 50 кг).

Нагадаємо, 22-річна борчиня з Львівщини Христина-Зоряна Демко виборола перемогу у бронзовому фіналі Чемпіонату Європи з вільної боротьби. Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОДА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!