Львівські десантники 80-ї бригади знищили ворожий бронетранспортер, танки та більше десятка росіян

1242 0
Українські десантники знайшли місце, де дислокувалися російські військові, і завдали удару.
Фото: Генштаб ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

Артилеристи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили російський бронетранспортер, два танки та 15 росіян, коли ті намагалися піти в наступ. Про це повідомляє 80-та окрема десантно-штурмова бригада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: На Донбасі ЗСУ знищили спостережний пост та два склади з боєприпасами ворога

Отримавши повідомленні від розвідки, вони завдали удару по росіянах, які хотіли зайти з флангу. Також військові знайшли місце, де дислокувалися російські військові.

«В районі містечка N., російські окупанти, спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам та розвинути наступ. Проте цей план путінських «манштейнів», був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаємодії розвідки і артилерії 80-тої бригади», – йдеться у повідомленні.

Вчасно помітивши просування ворожих танків, розвідка передала координати їх місцеперебування артилеристам, котрі, як в тирі, оперативно «накрили» ворожі «коробочки» з літерою Z на броні. Як результат: спалили МТЛБ, два танки. Решта танкових екіпажів, в паніці відступили, відмовившись розвивати наступ. У той же день, артилеристи-десантники, влучним пострілом у будинок, де перебував російські військові, знищили близько 15 російських солдатів.

Читайте також: Львівські десантники взяли у полон трьох військових-зрадників з Криму

Нагадаємо, що львівські десантники 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили близько 50 військових елітного полку рф. Бій тривав приблизно 14 годин. Тоді ворог хотів перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!