Львівські десантники показали, як підривають бойові машини росіян

9136 0
80 окрема десантно-штурмова бригада заздалегідь замінувала ділянки.
Скрін з відео Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Скрін з відео Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України показало відео, на якому можна побачити, як бойові машини десанту повітрянодесантних військ ворога підриваються на мінах. Відео командування опублікувало у Facebook.

«Ви спостерігаєте, як бойова машина десанту повітрянодесантних військ противника підлягає утилізації на священній Українській землі! Це – інженерно-саперний підрозділ 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ заздалегідь підготував їм різні сюрпризи, у вигляді замінованих ділянок місцевості», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 30 травня львівські десантники знищили взвод 104-го десантно-штурмового полку з Псковської області, зокрема близько 20 росіян разом з бронетехнікою, які просувалися вперед.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!