Львівські хірурги врятували пальці руки вчителю музики

915 0
Хірурги провели складне реконструктивне втручання.
Фото: лікарні

Фото: лікарні

У Першому територіальному медичному об’єднанні лікарі зробили операцію на пальці руки вчителю музику. Під час роботи з деревом на фрезерному верстаті, чоловік отримав важку травму. 

«Його порвану рукавичку затягнула фреза. Вчитель наклав собі тиснучу пов‘язку, аби зупинити кровотечу, і викликав швидку. Медики надали першу допомогу та повезли травмованого до Львова», – повідомили у медзакладі.

Хірурги провели складне реконструктивне втручання. Пальці були пошкоджені на різних рівнях: переламані кістки, розірвані сухожилля, нерви та судини. Операція тривала 2 години.

 «Минуло чотири місяці після операції. Сьогодні в стінах Лікарні Святого Луки звучить музика. На останній огляд Юрій прихопив з собою акордеон, аби показати лікарям результат. Він вправно натискає клавіші і дякує медикам за можливість знову займатись справою свого життя – вчити дітей музики. Операція і післяопераційний період пройшли успішно», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 29-річний Юрій родом з села Ходорківці, що на Львівщині. Він працює вчителем музики в двох місцевих школах. Навчає своїх вихованців грі на фортепіано, акордеоні, сопілці та гітарі. А також, акомпонує дітям під час танцювальних вистав.

Нагадаємо, Львівські медики провели операцію на мозку з пробудженням – хлопець мав бути при свідомості під час найважливішої частини операції. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!