Львівські «Карпати» на виїзді розгромили «Чайку»

1275 0
Суперником «левів» стала «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки, що розташована у передмісті Києва.
фото: фк карпати львів

фото: фк карпати львів

Сьогодні, 16 жовтня, львівські «Карпати» провели заключний виїзний поєдинок першого кола. Суперником «левів» стала «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки, що розташована у передмісті Києва. Матч розпочався о 15:00 і завершився впевненою перемогою ФК «Карпати». Про це повідомляють на офіційній сторінці команди у Фейсбуку.

В останніх семи турах підопічні Андрія Тлумака лише перемагають. У цьому матчі ще в першому таймі Денис Кожанов оформив дубль, а також голом відзначився на 27 хвилині Владислав Приймак. Іще один, четвертий гол, в сітку воріт суперників відправив Євген Буднік на 90 хвилині.

Додамо, що спортивний клуб «Чайка» заснували у 1976 році – відтоді розпочалися виступи команди у першості району, де «Чайка» представляла Дослідно-експериментальний завод у селі Чайки, звідки і пішла назва команди. У 2018 році команда отримала професійний статус. Очолює борщагівців 41-річний Владислав Савчук. Єдиним легіонером у складі «Чайки» є 33-річний бразилець Нівалдо Родрігес Феррейра. Він також є найбільш віковим виконавцем у заявці, а свого часу вигравав Кубок Білорусі та чемпіонат Узбекистану.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!