Львівські «Карпати» офіційно відкрили інтернет-магазин

1242 0
У клубі обіцяють додавати товари на свою сторінку, як тільки вони з’являтимуться у них на складі.
Фото: ФК «Карпати»

Фото: ФК «Карпати»

Львівські «Карпати» офіційно оголосили про відкриття інтернет-магазину футбольної атрибутики, на який так чекали фанати клубу та мешканці міста.

«Ми не можемо більше тягнути. Сил опиратись більше немає. Звісно, не все ще ідеально. Щось би доробити, щось додати, щось зробити краще… Але! Нереальна кількість дзвінків, листів, зустрічей на вулицях з одним єдиним запитанням – «коли вже врешті?» – штовхнула нас на цей крок», – написали у ФК, пояснюючи відкриття інтернет-магазину.

У клубі обіцяють додавати товари на свою сторінку, як тільки вони з’являтимуться у них на складі.

«А зараз«you are welcome»! Переходьте за цим посиланням! https://shop.fckarpaty.org.ua/», – запросили до свого інтернет-магазину ФК «Карпати».

Нагадаємо, на зимову перерву «зелено-білі» пішли у якості лідера групи «А» Другої ліги.

«Леви» видали феноменальну 13-ти матчеву переможну серію. Таким чином, серед усіх команд групи «А» саме у львів’ян найбільша кількість набраних очок – 48. Загалом 16 перемог, дві поразки та жодного нічийного результату.

Також у карпатівців найкращий захист у групі «А» – лише сім пропущених голів. Щодо забитих м’ячів, то «зелено-білі» відзначилися 46 разів у ворота суперників.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!