Львівські «Карпати» перемогли у спарингу словацьку «Белушу»

1137 0
«Леви» провели перший товариський матч у Туреччині.
Фото: ФК Карпати

Фото: ФК Карпати

Львівські «Карпати» зіграли у товариському матчі зі словацьким клубом «Белуша». Перший товариський матч, який відбувся в Туреччині, «зелено-білі» виграли з рахунком 2:1. Про це повідомлять у пресслужбі львівського клубу.

Читайте також: ФК «Карпати» представив новий склад команди

Підопічні Андрія Тлумака першими пропустили м’яч на 27-ій хвилині зустрічі. Та вже через три хвилини словацькі гравці забили автогол, тож рахунок вирівнявся. На 37-й хвилині «зелено-білі» заробили право на одинадцятиметровий удар, який впевнено реалізував капітан команди Денис Кожанов, тож рахунок став 2:1.

У другому таймі тренери львів’ян провели чимало замін. «Карпати» продовжували контролювати хід подій на полі, створювали численні нагоди та могли забивати ще у ворота «Белуші». Проте словаки витримали тиск і не дали можливості «левам» реалізувати свої моменти. Товариський поєдинок завершився з рахунком 2:1.

Додамо, що наступний матч «леви» зіграють 19 лютого. Суперником «Карпат» біде «Маріуполь», який виступає в українські Прем’єр-лізі.

Також у «Карпат» запланований матч на 23-тє лютого, однак поки суперник невідомий. Крім того, команда зіграє проти учасника Другої ліги України групи «А», – вінницької «Ниви». Поєдинок відбудеться 25-го лютого. Вінничани йдуть на восьмому місці, а у першому колі чемпіонату вдома зазнали поразки від карпатівців. «Леви» програвали по ходу зустрічі 0:1, але зуміли вирвати вольову виїзну перемогу з рахунком 2:1. За львівську команду тоді забивали Денис Кожанов і Максим Гуменюк, а за "Ниву" відзначився Артур Загорулько.

Читайте також: Злети і падіння легенди, або Як «Карпати» знову ставали «Карпатами»

Серед суперників «левів» на зборах будуть також першолігові «Альянс» із Липової Долини та «Кривбас» (Кривий Ріг). Обидва клуби ведуть активну боротьбу за вихід в УПЛ. Команда із Сумщини займає третє місце. Спаринг між «Карпатами» та «Альянсом» запланований на 4-те березня. Підопічні Олександра Бабича йдуть другими у турнірній таблиці Першої ліги. Гра між «Кривбасом» і «Карпатами» відбудеться 7-го березня.

Заключний контрольний матч на березі Середземного моря карпатівці проведуть 10-го березня проти «Агробізнесу». Команда Олександра Чижевського виступає в Першій лізі та посідає 13-ту сходинку в турнірній таблиці.

Нагадаємо, футбольний клуб «Карпати» перед стартом сезону провів презентацією нового складу команди. Керівником «Карпат» став львівський футболіст Степан Юрчишин, головним тренером – відомий гравець одного з найкращих складів команди Андрій Тлумак.

Партнерська публікація 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!