Львівські «Карпати» перемогли вишгородський «Діназ»

1558 0
Рахунок гри – 2:0.
фото: фк карпати львів

фото: фк карпати львів

Сьогодні, 27 листопада, відбувся матч львівських «Карпат» із вишгородською командою «Діназ», в якому львівський клуб здобув перемогу з рахунком 2:0. Це вже 13-та перемога львів’ян у сезоні.

У першому колі підопічні Андрія Тлумака поступилися «Діназу» 0:1, але сьогодні «Карпати» взяли реванш, тож на зимові канікули пішли у статусі лідера Другої ліги.

Голи забили Болденков на 52 хвилині та Кожанов на 79-й хвилині гри. Як розповів після переможного матчу легендарний футболіст, один з керівників команди, генеральний директор і президент «Картпат» Степан Юрчишин, ті завдання, які ставилися команді, виконали.

«Дуже радий за команду. Команда з кожного грою прибавляла. Була гра, була віддача. Будемо укріплюватися, шукаємо нові обличчя», – каже він.

Команда йде на зимові канікули. Тренувальні збори відбудуться вже у другій половині січня, після новорічно-різдвяних свят. За словами Степана Юрчишина, перший збір відбудеться у Львові, згодом у Туреччині.

За словами директора з питань маркетингу Андрія Білоуса, хоч футболісти йдуть у відпустку, все ж команда продовжує працювати.

«У Бартатові триває будівництво тренувальної бази. Перший поверх практично вже збудований, загалом буде три поверхи. Поле вже засіяне. Найближчими днями відкриємо інтернет-магазин та фан-шоп, хочемо випустити перший номер клубного журналу. Також готуємося до наступного футбольного сезону», – зазначив він.

У планах, щоб на новій базі футболісти тренувалися вже у сезоні 2022/2023.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!