Львівські «Карпати» поступилися хмельницькому «Поділлю» з рахунком 0:3

1521 0
Вони пропустили тричі до перерви і поразкою розпочали виступи у Другій лізі.
Фото: ФК "Карпати"

Фото: ФК "Карпати"

Сьогодні, 6 вересня, на стадіоні «Україна» львівський клуб «Карпати» приймав вдома «Поділля» з Хмельницького. Господарі поступилися у матчі з рахунком 0:3. Про це повідомляє пресслужба ФК «Карпати».

Вони пропустили тричі до перерви і поразкою розпочали виступи у Другій лізі.

Стартовий склад «левів» на матч із «Поділлям» суттєво відрізнявся від того, який тренерський штаб «Карпат» виставив на кубкове протистояння з «Епіцентром». Лише Олег Береза, Тимофій Калинчук, Владислав Мудрик та Вадим Гудзінський грали з перших хвилин у Дунаївцях і вийшли у старті на двобій із «Поділлям».

Читайте також: 50% ФК «Карпати» виставили на продаж за гривню

Господарі розпочали активно, однак справа до ударів по воротах «Поділля» не дійшла. Натомість атаки підопічних Віталія Костишина виявилися гострішими та результативнішими. Спочатку «леви» зусиллями Назара Сасса та захисників вистояли під натиском гостей – «зелено-білих» кілька разів врятувала поперечка. Втім через декілька хвилин після цього команда з Хмельницького відкрила рахунок. Кирило Костенко скористався передачею з лівого флангу і відправив мяч у лівий кут воріт – від штанги м’яч залетів у ціль.

На 23-й хвилині «Поділля» збільшило перевагу. Калинчук зіграв рукою у власному штрафному майданчику, а Олександр Жданов реалізував пенальті. Згодом Віталій Каверін виконав подачу зі штрафного, а Владислав Прильопа головою переправив мяч у сітку – 0:3.

Читайте також: ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна»

У другому таймі малюнок гри особливо не змінився. «Карпатам» не вистачало гостроти попереду, а хмельницька команда діяла організовано в обороні.

Арбітр матчу – Назарій Дьордь (Ужгород).

«КАРПАТИ»: Сасс, Береза, Веремієнко (Стень, 70), Калинчук (Савчук, 84), Мудрик (Даніловський, 57), Слюсар, Гудзінський, Притула, Руніч (Лісовик, 59), Раделицький (Шостак, 81), Карабін. Запасні: Герета, Степанчук.

Головний тренер – Любомир Вовчук.

«ПОДІЛЛЯ»: Чуваєв, Морговський, Жданов, Клименко, Пріхна (Корохов, 81), Худік (Шпікула, 66), Романюк, Костенко (Галета, 81), Задерецький (Панасенков, 61), Каверін, Прильопа. Запасні: Шухман, Мандзюк.

Головний тренер – Віталій Костишин.

Голи: Костенко, 19, Жданов, 24 (пен.), Прильопа, 32.

Попередження: Веремієнко, 25, Карабін, 87.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!