Львівські керлінгісти перемогли на чемпіонаті світу

1066 0
Обидвоє брали участь у зимових Дефлімпійських іграх в Італії у 2019 році.
ФОТО: УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЛОДА

ФОТО: УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЛОДА

Львівські спортсмени Михайло Плесканка та Катерина Якимець вибороли золото на чемпіонаті світу з керлінгу. Вони стали найкращими у змаганнях серед міксованих пар. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА.

Михайлові – 33 роки. Він майстер спорту України, багаторазовий призер національних та міжнародних змагань. 23-річна Катерина – уродженка Стрия, тренується у Львові. Вона також неодноразово перемагала на всеукраїнських та світових змаганнях. Обидвоє брали участь у зимових Дефлімпійських іграх в Італії у 2019 році.

Читайте також: Атлет зі Львова встановив рекорд України

Нагадаємо, що торік у листопаді наші спортсмени також вибороли золото чемпіонату Європи.

Для довідки

Керлінг – олімпійський вид спорту, командна спортивна гра на крижаному майданчику. За своїм принципом гра схожа на боулінг на траві. Гра складна, як технічно, так і стратегічно.

 

 


ТЕГИ: керлінг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!