Львівські лікарі врятували 41-річного чоловіка, який отримав важкі травми через ДТП

1402 0
Наразі чоловік після лікування та реабілітації готується до виписки.
Фото: Перша ТМО Львова

Фото: Перша ТМО Львова

До першого медичного об'єднання Львова у важкому стані потрапив 41-річний Ростислав. Після дорожньо-транспортної пригоди у нього були численні гематоми, а також забій легень, ниркова і серцево-легенева недостатність. Для порятунку його життя лікарі вирішили встановити стент-графт.

«Обстеження вказали на розрив аорти. Єдиним виходом для порятунку життя Ростислава було хірургічне втручання – встановлення стента-графта. Відкритої операції пацієнт не пережив би, тому наші лікарі доставили стент через маленький прокол в стегні. Той перекрив місце розриву і тепер підтримує стінки артерії, не даючи їй звужуватися і перешкоджати кровотоку», – йдеться на сторінці медзакладуу Фейсбуку.

Читайте також: Втратила руку, ногу та дитину під серцем. Львівські лікарі надали допомогу важкопораненій жінці з Донеччини

Наразі чоловік після лікування та реабілітації готується до виписки.

Нагадаємо, лікарі Першого медичного об’єднання Львова врятували ногу 17-річному волонтеру Михайлу, який під обстрілами возив їжу українським захисникам Сєвєродонецька.

Фото: Перше ТМО Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!