Львівські медики «швидкої» зняли кліп біля Підгорецького замку. Фото

2660 0
Кліп покажуть у неділю, 20 червня, на День медика.
Фото: ЛОЦЕМДМК

Фото: ЛОЦЕМДМК

Напередодні Дня медика, який відзначатимуть цієї неділі, 20 червня, медики львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф станцювали в захисних костюмах та робочій формі. Кліп, який запрезентують саме в неділю проходили на подвір’ї Підгорецього замку. Про це Тvoemisto.tv розповіли у Центрі екстреної медичної допомоги.

«Зйомку кліпу до Дня медика відбулися 16 червня, у Підгорецькому замку. Зініціювали та організували танець 28 медиків станції «Буськ» Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги віком від 20 до 65 років. Також ще були дві карети швидкої допомоги, але їх відзняли і вони поїхали на виклики», – каже речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

За її словами, цим медики підхопили всесвітній танцювально-медичний флешмоб Єрусалими (JerusalemaDanceChallenge) і танцювали під їхню ж мелодію.

Медики під час кліпу танцювали у своїх фірмових червоних костюмах, а також спецформі, в якій вони виїжджають до хворих із коронавірусом.

Зйомки тривали упродовж цілого вчорашнього дня, починаючи з 10 години ранку.

«Нічого зрежисовано для кліпу не було. Концепцію танцю медики придумували самі. А ось дублів було багато. Участь у кліпі також взяли діти медиків. Наприкінці дорослі вибудувалися у форму серця і діти впускали в небо кульки», – каже Тетяна Андрєєва.

Зйомки кліпу та його монтаж здійснили за кошти спонсора, який побажав залишитися не відомим. У неділю, 20 червня, його запрезентують на ютуб каналі Центру.

Ольга Шведа

Фото Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Тетяни Андрєєвої


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!