Львівські медики врятували 30-річного чоловіка, що перебував у стані клінічної смерті

3272 0
На шостій хвилині ритм відновився.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Медики Львівського обласного центру медичної допомоги та медицини катастроф під час нічного чергування отримали виклик до чоловіка, у якого під час первинного огляду виявили ознаки клінічної смерті. 30-річний пацієнт перебував без свідомості.

«Швидка» була на місці через 7 хвилин. Очевидці намагалися проводити йому натиски на грудну клітку. Із анамнезу від свідків стало відомо, що, ймовірно, він  повертався з вечірньої  пробіжки. Про це, за словами лікарів, свідчив і одяг пацієнта.

Читайте також: У Львові вперше в Україні провели операцію за допомогою методики віртуальної реальності

«Розпочали серцево-легеневу реанімацію: оцінка ритму – фібриляція шлуночків – дефібриляція, серцево-легенева реанімація, інтубація трахеї + санація трахеобронхіального дерева; оцінка ритму – асистолія – адреналін, серцево-легенева реанімація», пояснюють у Центрі.

На шостій хвилині ритм відновився. Окрім цього, медики нагадують, що перед заняттями спортом чи початком пробіжок  обов'язковою є консультація лікаря.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv вже розпитувало фахівців, як тренуватися, брати участь у змаганнях і не створювати небезпеки для свого життя чи здоров'я. Детальніше про це читайте в матеріалі за посиланням
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!