Львівські митці продавали роботи, аби допомогти військовим

2962 0
На благодійному аукціоні для військових продавали картини найдорожчих львівських художників.
фото: gazeta.ua, ukr.media

фото: gazeta.ua, ukr.media

У палаці Потоцьких відбувся благодійний аукціон творів львівських митців під назвою «Ми разом». На аукціоні представили твори 30 відомих митців. На зібрані кошти волонтерські організації Львівщини придбають необхідні речі українським військовим.

Серед учасників мистецького аукціону були Анна Атоян, Любомир Медвідь, Роман Опалинський, Михайло Демцю, Петро Сипняк, Ярослав Мотика, Іван Проців, Дмитро Парута та багато інших. Найнижча стартова ціна твору – від 7 тисяч гривень, найдорожча – понад 50 тисяч гривень. Живописні картини, скульптури, кераміку знаних митців на аукціоні можна було придбати дешевше від реальної вартості роботи.

Загалом під час аукціону вдалося продати кілька робіт на загальну суму понад 200 тисяч гривень. Непродані роботи можна купити впродовж тижня у Спілці художників Львівщини.

 

Джерело: Gazeta.UA


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!