Львівські нейрохірурги видалили гігантську пухлину мозку чоловіку, який збирався їхати на фронт

9043 0
У чоловіка за три тижні пухлина виросла до гігантських 8 сантиметрів.
Фото: Перше ТМО

Фото: Перше ТМО

У Львові нейрохірурги провели складну операцію із видалення пухлини в мозку 53-річному Олегу, який проходив військове навчання і готувався їхати на фронт. Про це повідомили у Першому ТМО Львова.

У чоловіка за три тижні пухлина виросла до гігантських 8 сантиметрів. Водій за професією, 53-річний Олег проходив військове навчання. Час від часу він відчував, що втрачає контроль над рукою. Коли ж не зміг переключити коробку передач, звернувся до лікарні Святого Луки Першого медоб'єднання Львова.

Читайте також: Львівські лікарі видалили жінці 15-сантиметрову пухлину, яка перетворювала її на чоловіка

Пухлину виявили одразу. Єдиний шлях до одужання – термінова і дуже складна операція. Дістатися до новоутвору через його розташування було непросто, але нейрохірурги завдяки сучасному мікрохірургічному обладнанню все зробили. Зараз пацієнт відновлюється після операції і налаштовується на курс лікування в онколікарні, адже пухлина виявилася злоякісною.

«Тим не менше, чоловік вражає своїм позитивом і наголошує, що він, як і Україна, переможе», – додають у повідомленні медзакладу.

Нагадаємо, що хірурги лікарні Святого Луки Першого медичного об’єднання Львова видалили 29-річній Діані з Луцька 15-сантиметрову пухлину, яка перетворювала її на чоловіка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!