Львівські паралімпійці здобули медалі на Кубку світу з фехтування

3061 0
Національна паралімпійська збірна з фехтування повернулася із Кубку світу з фехтування на візках із 6 світовими нагородами: 3 срібними та 3 бронзовими медалями. Чотири з них – в активі спортсменів з Львівщини, – повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.
Фото: loda.gov.ua

Фото: loda.gov.ua

Кубок світу відбувся в Парижі та зібрав понад 200 учасників на візках із 31 країни світу. Найбільше нагород здобула збірна Китаю. Українська команда у складі дев'яти спортсменів виявилася у загальнокомандному заліку п'ятою.

Успішно у складі української паралімпійської збірної команди виступили представники фехтування на візках Львівщини – львів’янка Наталія Морквич, яка здобула одну срібну та одну бронзову нагороди, та Антон Дацко з Буська, в активі якого одна срібна та одна бронзова медалі.

Змагався в Парижі ще один львів’янин Андрій Демчук.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!