Львівські патрульні допомогли хлопчику з гострим апендицитом

1217 0
Патрульні супроводили до лікарні хлопчика з гострим апендицитом.
Фото ілюстративне, Askwomenonline

Фото ілюстративне, Askwomenonline

Батько хлопчика з гострим апендицитом звернувся до поліції, аби ті допомогли заїхати безперешкодно із Зимної води до Львова у лікарню. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Читайте також: Львівські лікарі дістали із апендикса 6-річного хлопчика кулю від пневматичної гвинтівки

«До стаціонарного посту поліції у Зимній воді під'їхав автомобіль Volkswagen Golf, з нього вибіг чоловік, який попросив допомоги у патрульних. У його автівці сидів 7-річний син, у якого гострий апендицит. Хлопець дуже погано почувався і знемагав від болю. Схвильований батько попросив супроводу до медичного закладу», – повідомили у поліції.

Після супроводу хлопчику одразу почали надавати допомогу і забрали в операційну.

Читайте також: Як вчасно розпізнати апендицит. Дитячий хірург про перші симптоми

Як розповів Тvoemisto.tv дитячий хірург Андрій Дворакевич, основними симптомами апендициту є біль у животі праворуч, підняття температури до 37,5°, одно- або дворазова блювота, відмова від їжі, поганий сон, апатія. Такими ознаками не слід нехтувати. Якщо у дитини болить живіт, її треба терміново показати фахівцю. Запалення апендиксу необхідно діагностувати упродовж доби, інакше можуть виникнути ускладнення.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!