Львівські патрульні спіймали нетверезим за кермом 18-річного хлопця без прав

2560 0
18 років хлопцю виповнилось лише два тижні тому.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Цієї ночі на вулиці Липинського львівські патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 21013, за кермом якого був нетверезий водій без прав, якому лише два тижні тому виповнилось 18 років. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

Спершу патрульні помітили, що авто рухається з вимкненими фарами. Водієві дали вимогу зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати в напрямку Жовкви. Поліція кілька разів давала вказівки з гучномовця та проблискових маячків, аби той зупинився. Натомість хлопець виїхав на зустрічну смугу та проїхав на червоне світло.

Два екіпажі першого батальйону переслідували авто близько 12 км, після чого заблокували його. Хлопець пояснив свою втечу тим, що перелякався. Водночас драгер показав 0,75 проміле алкоголю в крові. Хлопця затримали і склали адмінпротоколи за ігнорування вимог про зупинку та нетверезе кермування. Крім цього, він отримав постанову за водіння без прав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!