Львівські плавці здобули срібло і бронзу на першому етапі Кубку України

1688 0
Одразу у перший день спортсмени Львівської області вибороли три бронзи.
фото: лода

фото: лода

Цієї суботи, 25 липня, у Дніпрі завершився перший етап Кубку України з плавання. Загалом позмагались 142 спортсмени з 13 областей України та міста Києва. Участь у змаганнях взяла й збірна команда Львівщини, яку представили чотири плавці. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Одразу у перший день спортсмени Львівської області вибороли три бронзи. Зокрема, Георгій Лукашев став третім на дистанції 200 м батерфляй, а Марія Городня виборола дві бронзи на дистанціях 800 м та 200 м вільним стилем.

Читайте також: Львівський шахіст увійшов у топ-50 шахістів світу

У другий день змагань 15-річна Марія Городня стала другою на дистанції 400 м вільним стилем. Також срібну медаль здобув 16-річний Георгій Лукашев, а Олег Кусь у запливі на 50 м на спині отримав «бронзу».

«Це – дуже потужний результат, враховуючи той факт, що спортсмени Львівщини ще доволі юні. Тим не менш, як бачимо, вони виступили дуже достойно, поступившись лише дорослим лідерам України та Європи, чемпіонам світу та Європи серед дорослих та юніорів», – каже начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Додамо, наступний етап Кубку України з плавання наприкінці серпня відбудеться у Харкові. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!