Львівські прикордонники затримали контрабандистів, які переміщали сигарети безпілотниками

4007 0
Зловмисників викрили, коли ті намагалися запустити у повітря саморобні безпілотники.

Сьогодні вночі група чоловіків намагалася перемістити через кордон з Польщею тютюнові вироби за допомогою саморобних безпілотників. Про викриття цієї групи повідомила Державна прикордонна служба України. 

«На відстані 10 км від державного рубежу прикордонники заскочили на гарячому групу чоловіків, які намагалися запустити у повітря чотири саморобних безпілотники. Помітивши наряд, чоловіки покинули своїх «пташок» та вдались до втечі. За допомогою сконструйованих літальних апаратів зловмисники мали намір переправити до Польщі 3600 пачок сигарет без марок акцизного податку України», - йдеться у повідомленні.

На місці події прикордонники також виявили позашляховик з причепом, техніку, за допомогою якої здійснювався запуск безпілотників, чорнові записи, банківські картки, 4 000 польських злотих та понад 2 000 гривень.

У пресслужбі додали, що безпілотники пролетіли територією Польщі понад 10 км. Українські прикордонники одразу передали дані польським колегам, які на своїй території теж знайшли пакунки з сигаретами. Згодом вони повідомили, що затримали й чоловіка, який невдовзі прибув за товаром.

  


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!