На Львівщині затримали порушників, які намагалися незаконно перетнути кордон

1056 0
Прикордонники зупинили три спроби незаконного перетину держкордону поза пунктами пропусків.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордон служби — Західний кордон

Фото: Західне регіональне управління Держприкордон служби — Західний кордон

Вчора, 23 листопада, на Львівщині прикордонники затримали трьох порушників, що намагались незаконно перетнути державний кордон поза пунктами пропуску. Чоловіків зупинили неподалік пунктів пропуску «Шегині», «Краківець» та «Рава-Руська».

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордон служби — Західний кордон

Прикордонники відділу «Шегині» затримали громадянина Туреччини, який який мав намір незаконно перетнути кордон. В ході бесіди іноземець зізнався, що хотів потрапити в країни ЄС з метою пошуку кращих умов життя.

У Яворівському районі затримали 23-річного жителя Дніпропетровщини. Чоловік, отримавши відмову в перетині кордону в пункті пропуску, вирішив вдатись до правопорушення. Дочекавшись темряви він попрямував до держрубежу, де його згодом було затримано.

Читайте також: На Львівщині судитимуть двох ухилянтів з інших областей, які намагалися втекти за кордон з підробленими документами

Мешканець Нікополя намагався незаконно перетнути кордон неподалік ПП «Краківець». Чоловік взяв із собою предмети, які мали б допомогти йому подолати загороджувальний паркан та приховати сліди. Проте скористатись ними він так і не встиг, за інформацією місцевого жителя, порушника затримали.

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення щодо їхнього покарання затверджуватиме суд.

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронці вдруге затримали зловмисника, що допомагав чоловікам незаконно перетнути кордон. Свої послуги він оцінював від 2 до 3 тисяч доларів США.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!