Львівські санкарі здобули срібні медалі на чемпіонаті світу

942 0
Змагання проводили в австрійському місті Блуденц.
Фото: Управління спорту Львова

Фото: Управління спорту Львова

Санкарі зі Львова Богдан Бабура, Вадим Микиєвич та Даниїл Марціновський виступили на чемпіонаті світу в астрійському місті Блуденц. Вони стали срібними призерами в командній естафеті серед юніорів.

Джерело: Управління спорту Львова

На першому етапі Кубка світу представники Львова були на 5 місці, на другому – 6, а на третьому етапі посіли 9 сходинку.

Читайте також: Львів’янка здобула «бронзу» на міжнародному турнірі з карате

«Підготовка до чемпіонату світу в Австрії розпочалася з саней. Після того як підготували сани, накатували кілометри на трасах етапів Кубка світу та чемпіонату Європи. А перед тим мали навчально-тренувальний збір в Латвії. А ще три дні чемпіонату і Кубку України з санного спорту. Як сказав мій тренер, це перший великий успіх у нашому виді спорту за останні роки», – зазначив Вадим Микиєвич.

Нагадаємо, що Юлія Городна з Львівщини виборола бронзову медаль на зимовій універсіаді, яка проходить у США. Змагання відбулись 16 січня в Лейк-Плесіді в Нью-Йорку. Це був другий день універсіади на якій проводили одиночну змішану естафету з біатлону.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!