Львівські школи можуть запросити до себе полярника. Як взяти участь у конкурсі

2572 0
Дедлайн подачі заявок – 10 грудня.
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

Міносвіти та Національний антарктичний науковий центр оголосили другий конкурс «Запроси полярника до себе». Цьогоріч у ньому можуть взяти участь школи 10-ти міст, серед них – і Львова. Про це ідеться на фейсбук-сторінці НАНЦ.

Конкурс «Запроси полярника до себе-2: Один день з життя в Антарктиді» пройде у Львові, Києві, Одесі, Вінниці, Чернігові, Ужгороді, Слов’янську, Сєвєродонецьку, Броварах і Житомирі.

Читайте також: Українські полярники знайшли в Антарктиді льодовикову печеру. Фото

Щоб взяти участь, школярам потрібно:

  • підготувати текстову або відеорозповідь про те, як, на їхню думку, проходить один день з життя в Антарктиді;
  • заповнити реєстраційну форму та додати туди свою розповідь (вставити як текст чи посилання).

У кожному з 10 міст до трьох закладів-переможців з найбільш креативними роботами завітають учасники українських антарктичних експедицій. Вони розкажуть про власний досвід життя та дослідження на полярній станції «Академік Вернадський», покажуть фото, відео з зимівок, познайомлять учнів із флорою та фауною Антарктики, а також відповідатимуть на запитання школярів.

Переможців оголосять до кінця грудня 2019 року. Візити до шкіл відбуватимуться впродовж усього навчального року.
Цього року конкурс приурочений до 200-ліття відкриття Антарктичного континенту, що відзначатиметься у січні-лютому 2020-го.

Нагадаємо, торік серед львівських шкіл у конкурсі перемогли школи №3, 23 і 84.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!