Львівському центру медицини катастроф передали дві нові «швидкі»

2310 5
Вартість спеціальних автомобілів українського виробництва сягнула 4 мільйонів гривень.
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

Сьогодні Львівському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали два автомобілі швидкої допомоги.

Автомобілі швидкої допомоги класу «В» мають необхідне обладнання для надання екстреної медичної допомоги та транспортування пацієнта, що потребує медичного супроводу, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Читайте також: Екстрена медична допомога у Львові: коли «швидка» не мусить поспішати

«До кінця року внаслідок перевиконання бюджету буде закуплено ще два автомобілі. Ми сподіваємось, що на наступний рік зможемо не лише збільшити кількість автомобілів, але й оснастимо уже куплені додатковим обладнанням», – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загальна вартість «швидких» – 4 млн гривень. Кошти для закупівлі передбачено в обласному бюджеті для оновлення рухомого складу обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.


Читайте також:
14 Листопада, 2017 22:02
M Test
14 Листопада, 2017 21:49
St Test
14 Листопада, 2017 21:48
St Test
14 Листопада, 2017 21:46
St Test
14 Листопада, 2017 21:05
M r
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!