Львівському зоопарку передали 13 конфіскованих пітонів

1624 0
Раніше вони там перебували на тимчасовому утриманні.
Фото: Київський зоопарк

Фото: Київський зоопарк

13 пітонів, який конфіскували при спробі незаконного ввезення з Польщі, передали зоопарку «Limpopo», що у с. Меденичі Львівській області. Про це повідомляє Міністерство юстиції України на сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: У притулок «Домажир» переведуть ведмедя із відпочинкового комплексу «Шепільська» 

За рішенням комісії, плазунів у зоопарк «Limpopo» передали безоплатно. До цього вони там перебували на тимчасовому утриманні.

Як йдеться у повідомленні, змій минулого року намагався незаконно перевести з Польщі мешканець Чернівецької області. У багажному відділенні митники побачили холодильник, в якому в коробці в шести мішках знаходилися плазуни. З огляду на спосіб перевезення, деякі пітони були в критичному стані. За рішенням суду, їх вилучили та конфіскували.

Читайте також: Із Домівки врятованих тварин випустили у природу їжачків. Фото. Відео

Нагадаємо, Міністерство юстиції із серпня шукало домівку, куди б безоплатно віддали цих 13 пітонів, яких раніше конфіскували за рішенням суду.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!