Львівських десантників нагородили за мужність і героїзм під час виконання завдань на фронті

13613 0
Під час боїв десантники знищили 35 танків, близько 40 одиниць броньованої техніки, один БПЛА та одну САУ.
Фото: Facebook/ 80-та ОДШБ

Фото: Facebook/ 80-та ОДШБ

Підрозділ 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, який воює на сході України, нагородили за мужність, героїзм і відвагу, проявлені під час виконання бойових завдань. Про це повідомили на Facebook-сторінці бригади.

«Підрозділ 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, яка воює на сході України, відвідав Командуючий Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський. Під час візиту він нагородив військовослужбовців бригади за мужність, героїзм і відвагу проявлені під час виконання бойових завдань. Вручив державні, відомчі нагороди та цінні подарунки», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Львівські десантники знищили два ворожі танки разом з екіпажами

Як зазначають військові, ворог направляв на позиції 80-ки значні сили, намагаючись кількісною перевагою проламати нашу оборону. Попри це бійці не дали ворогу розвинути наступ і просунутись вглиб України.

Під час боїв львівські десантники знищили 35 танків, близько 40 одиниць броньованої техніки (БТР, БМП, ББМ), один БПЛА та одну САУ (самохідна артилерійська установка).

Нагадаємо, 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ з іншими підрозділами cпільно ліквідували близько 70 окупантів та знищили 9 російських танків, 7 одиниць бронетехніки, та один вантажний автомобіль. Окрім цього, за минулу добу українські захисники знищили 150 російських окупантів, а з початку повномасштабної військової агресії ЗСУ ліквідували близько 38 450 солдатів рф.

28 червня Президент України Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою «За мужність та відвагу» 80 окрему десантно-штурмову бригаду. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!