Політична реклама

Львівських дітей віком 10-14 років запрошують на "Канікули на Дністрі"

1459 0
Турклуб "Аргонавт-Манівці" запрошує дітей у 5-денну мандрівку на катамаранах і байдарках - табір "Канікули на Дністрі" - повідомили "Твоє місто" організатори.

Під час перебування в таборі діти навчаться керувати катамараном та працювати в команді, опанують основи плавання та надання першої допомоги, навчаться азам самостійного туризму.
Детальна програма табору на http://manivci.org/kanikuly-na-dnistri
Дати проведення: 11-15.06, 02-06.07, 16-20.07, 23-27.07, 13-17.08, 27-31.08

Вартість участі 650 грн з особи. Вартість включає:
- харчування
- транспорт Львів-сплав-Львів
- прокат сплавного та пішохідного спорядження (системи, карабіни ітп)
- намети
Не включено: прокат спальників та килимків.

Увага! На підставі довідки про склад сім"ї або посвідки багатодітної родини діти мають можливість взяти участь у липневих та серпневих таборах безкоштовно. Попереднє зголошення обов"язкове!
Зголошення на участь у другому таборі приймаються до 27/06 на електронну адресу [email protected] (для всіх учасників табору). Зголошення передбачає внесення повної оплати за участь у мандрівці (крім пільгової категорії).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!