Львівських музикантів запрошують до участі у Святі музики. Як долучитись

1642 0
Міжнародний захід відбудеться у Львові 21 червня.
Фото: Тетяна Байбак

Фото: Тетяна Байбак

21 червня у Львові відбудеться Свято музики. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Громадська організація «17» запрошує музикантів подавати свої заявки, а також просить зголоситись локації, що готові прийняти у себе музикантів. Форма заявки для перших – тут, а для других – за посиланням. Реєстрація учасників триває до 15 червня.

Читайте також: Від Моцарта до Apocalyptica. Топ-6 фестивалів неподалік Львова

Цьогоріч Свято музики у Львові відбудеться усьоме. А в світі Свято музики уперше відбулось в Парижі у 1982 року, поширившись за цей час на 120 країн і 800 міст.

У цей день усі виступи безкоштовні для глядачів та неприбуткові для організаторів, а музика звучить на вулицях і площах, у парках і скверах, в кав’ярнях і музеях, з балконів будинків і вікон державних установ, у двориках, на вокзалах, в клубах, бібліотеках, офісах тощо.

Читайте також: Як у Львові відзначили Свято музики. Атмосферні фото

У попередні роки до Свята музики у Львові приєднувалися Сашко Положинський (Тартак), Женя Галич (o.torvald), Антитіла, DRUMТИАТР, ГИЧ Оркестр, Бурдон, Lemko Bluegrass Band, Sasha Boole, Tik Tu, Зелені Сестри, Wszystko, Олег Каданов, Гапочка, Атмасфера, Somali Yacht Club, Kickit Records, Lumos orchestra (ex Cantabile orchestra), хори: «Черемош», Дримба, Gaudeamus, музичні школи, студенти Львівської музичної академії, артисти Львівської обласної філармонії, а також гості з Польщі, Білорусі, Чехії, Німеччини та Чилі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!