Політична реклама

Львівських школярів запрошують на гурток журналістики

1889 0
З понеділка, 16 вересня, при УДЮМК Шевченківському районі розпочинає роботу гурток журналістики «Сонячні вісті».

Діти матимуть змогу вивчити увесь процес створення газети – від визначення теми й до випуску номера, інформує прес-служба Львівської міськради.

Заняття відбуватимуться двічі на тиждень, у понеділок (з 18.00 год.) та четвер (з 17.00 год.), за адресою: вул. Мазепи, 13а (клуб «Сонечко-1»). Початок  – 18.00 год.

Тут усі охочі зможуть пропонувати цікаві теми та ідеї для статей. Однією із обов’язкових рубрик газети буде фоторепортаж. Саме завдяки ній газетярі матимуть змогу спробувати себе також і у ролі фотографів та запропонувати власне бачення різноманітних подій, - розповідає Анастасія Пиріг, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

Усіх охочих дітей віком від 10 років запрошують завітати в гурток «Сонячні вісті» та долучитись до цікавого світу подій та вражень. Детальнішу інформацію про гурток журналістики можна отримати за номером телефону 0673356686.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!