Львівським випускникам презентуватимуть заклади вищої освіти

1387 0
11-12 листопада, у Львівському палаці мистецтв відбудеться ІV Міжнародна виставка «Вища освіта-2016». Близько 20 українських та закордонних вищих навчальних закладів розкажуть про свою діяльність та умови вступу.
фото: Facebook

фото: Facebook

Цьогоріч у програмі Виставки, окрім презентації навчальних закладів, заплановано програми обміну студентів та учнів, проведення майстер-класів з вивчення іноземних мов.

Зокрема, у заході візьмуть участь польські ВНЗ: Вища школа економіки та інформатики в Кракові,  Вища школа права і адміністрації, Вища школа фінансів та управління в Варшаві, Лодзький університет, університет Марії Кюрі-Склодовської, Ягеллонський університет у Кракові.

Серед вітчизняних вищих навчальних закладів, що розкажуть про свою діяльність на виставці: Львівський національний аграрний університет, Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Морехідне училище ім. О. І. Маринеска НУ «ОМА», Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба та інші. 

Виставку «Вища Освіта-2016» можна відвідати у п’ятницю, 11 листопада з 11:00 до 17:00 або в суботу, 12 листопада з 10:00 до 17:00. Захід відбудеться у Львівському палаці мистецтв за адресою: вул. Коперника, 17.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!