Львівським захисникам з податків мешканців закупили амуніцію на 61 мільйон гривень

1058 0
Також придбали генератори резервного живлення, засоби звʼязку та пальне.
Фото/ realist.online

Фото/ realist.online

На підтримку львівських військових та їх обороноздатності від початку повномасштабної війни з податків львів'ян скерували допомогу на 61 мільйон гривень. Зокрема, кошти пішли на пошиття військової форми, закупівлю генераторів резервного живлення, засобів звʼязку, бронежилетів, технічного та операційного забезпечення та на закупівлю пального, повідомляє ЛМР.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, деякі місцеві програми заморозили, натомість кошти скерували на підтримку захисників.

Читайте також: Як і хто координує ввезення та розподіл гуманітарної допомоги на Львівщині

Допомогу отримали чотири міські бригади, що зараз захищають Україну від російських загарбників:125-а бригада територіальної оборони Львова, 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України, 80-та окрема десантно-штурмова бригада та 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила.

Нагадаємо, у Львові збирають допомогу для військових механізованої бригади «Холодний Яр». Як допомогти, читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!