Львівський аеропорт може отримати шанс на проведення Міжнародного авіафоруму

1496 0
У 2017 році Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д.Галицького може отримати шанс провести у Львові Форум з розвитку авіамаршрутів у рамках Міжнародного форуму "International Routes Development Forum". Це дозволить ознайомити представників світової авіаційної галузі з інфраструктурою та можливостями львівського летовища та цілого регіону, — повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.
Фото: areny.lviv.ua

Фото: areny.lviv.ua

Про це йшлось на зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з генеральним директором консалтингової компанії "Авіабренд" Іриною Дядченко.

Під час дискусії вони обговорили можливість організації авіаційного форуму та готовність Львівщини до цієї події. У діалозі сторони відзначили знаковість цієї події для всієї України, а також те, що львівський регіон має все необхідне, щоб гідно виступити приймаючою стороною.

Читайте також: Авіаперевізникам відкриють шість додаткових рейсів зі Львова

Зазначимо, International Routes Development Forum є однією з основних авіаційних подій світового масштабу. Починаючи з 1996 року поняття "Routes" об'єднало авіакомпанії, аеропорти і постачальників працювати разом для підтримки та розвитку повітряних сполучень.

Routes не слідує форматам традиційних конференцій або семінарів – форум побудований на заздалегідь запланованих 20-хвилинних ділових зустрічах, що надають реальну можливість для встановлення нових і зміцнення колишніх контактів у світовій авіаіндустрії. Ці зустрічі спрямовані на розвиток і розширення діапазону авіамаршрутів.

Також традиційно захід збирає представників компаній з суміжних галузей, постачальників аеропортів, інвесторів, міжнародних і регіональних асоціацій, національних туристичних організацій та журналістів.

Опублікував Ігор Саджениця

ТЕГИ: аеропорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!