Львівський аеропорт прийняв п’ять американських військових літаків. Фото

5380 0
Прибуття літаків є частиною американської стратегії захисту європейських союзників та підвищення безпеки у Європі.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

150 осіб персоналу та п’ять літаків-заправників KC-135 Stratotanker прибули до Міжнародного аеропорту у Львові, де вони будуть літати в рамках навчальних місій з 4 по 16 червня 2018 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив плейн-спотер Віталій Трубніков.

Два KC-135 прилетіли 1-2 червня з авіабази RAF Mildenhall, Велика Британія, один з McConnell AFB, штат Канзас, і ще один прилетів з Іллінойсу і належить до Нацгвардії США. Пізніше, у четвер 7 червня, до них приєднався ще один літак.

Читайте також: Зі Львова вилітає перший літак до Батумі. Фото, відео 

Зазначається, що розгортання KC-135 в Україні є частиною американської стратегії захисту європейських союзників, підвищення безпеки в Східній Європі та підвищення рівня військової взаємодії між країнами-членами NATO та партнерами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!