Львівський апеляційний суд залишив Віктора Медведчука під вартою

1070 0
Личаківський районний суд 16 квітня обрав як запобіжний захід для Медведчука утримання під вартою терміном у 60 діб.
Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

Львівський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Віктору Медвечуку, який підозрюється у державній зраді.

«У п’ятницю, 20 травня, у режимі відеоконференції у Львівському апеляційному суді розглянуто апеляційну скаргу адвокатів, в інтересах обвинуваченого В.В. Медвечука на ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова від 16 квітня 2022 року щодо тримання під вартою», – йдеться в повідомленні суду.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду погодилась з рішенням суду першої інстанції, залишивши апеляційну скаргу без задоволення, а ухвалу – без змін.

Читайте також: Зеленський пропонує обміняти Медведчука на українських дівчат і хлопців у полоні

Нагадаємо, що ДБР та Офіс генерального прокурора оголосили Віктора Медведчука у міжнародний розшук. Народного депутата, голову політради партій «Опозиційна платформа – За життя», кума Володимира Путіна підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. 18 березня Личаківський районний суд Львова заочно обрав запобіжний захід народному депутату партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку у вигляді тримання під вартою та дозволив його арештувати.

СБУ провела багаторівневу спецоперацію із затримання народного депутата від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» та кума путіна Віктора Медведчука.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!