Григорій Козловський планує відкрити медичний центр для породіль на Раппопорта

4090 0
Медцентр хочуть побудувати поблизу пологового відділення комунальної 3-ї лікарні Львова.
фото: tabletki.pp.ua

фото: tabletki.pp.ua

Депутати ЛМР дозволили виготовити проект землеустрою щодо відведення ділянки на Раппопорта, 6 для фірми львівського бізнесмена і депутата від БПП Григорія Козловського під будівництво медичного центру. Відповідну ухвалу підтримали на сесії ЛМР 14 лютого.

Читайте також: У Львові дозволили будувати перший приватний пологовий будинок. Візуалізація

Ділянка має площу 0,35 га. На ній розташовані будівлі, що належать ТзОВ «Лемберг медікал Центр», яке і планує збудувати там медустанову.

Згідно з даним системи Youcontrol, фірма належить дружині Григорія Козловського Юлії, а її керівником – сам бізнесмен.

Додамо, що Григорієві Козловському належать ресторани «Королівська пивоварня», «36По», Cabinet та «Гранд готель». Крім цього він є співзасновником будівельної компанії Avalon та компанії, яка займається реконструкцією Палацу спорту на Мельника.

Читайте також: Григорій Козловський збудує у Львові спортнивний табір для дітей. Схема

Крім цього, власне його та наближені до нього фірми торік купили декілька будівель та приміщень у центрі Львова, зокрема на площі Ринок та Дорошенка.

Вікторія Ейсмунт



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!