Львівський футболіст продає медаль чемпіона світу, щоб допомогти постраждалим від війни

1006 0
Стартова ціна медалі – 1000 доларів.
Фото: Львівської ОВА

Фото: Львівської ОВА

Випускник Львівського фахового коледжу спорту, захисник футбольного клубу «Рух» Олег Веремієнко передав на благодійний аукціон медаль переможця Чемпіонату світу U-20 з футболу. Цю перемогу з збірною командою України він виборов у 2019 році. 

Читайте також: Бронзову медаль львівського каратиста горуни продали на аукціоні за понад 16 тисяч доларів

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, стартова ціна медалі – 1000 доларів. Аукціон триватиме до 13 травня. Усі виручені кошти підуть на рахунок «Фонду допомоги Україні «Рух у майбутнє». Ця благодійна організація допомагає українцям, які постраждали внаслідок російської агресії.

Нагадаємо, раніше золоту медаль з цього ж чемпіонату світу продав ще один випускник Львівського фахового коледжу спорту Данило Сікан. Її придбали за 32 тисячі доларів США. Також, олімпійську медаль продав львів’янин Станіслав Горуна. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!