Політична реклама

Львівський концерн «Електрон» представив свою першу вантажівку

1891 0
Вчора, 6 листопада, Львівський концерн «Електрон» представив малогабаритну вантажівку власної розробки.

За невеликих габаритів (від 4,4 x 2,4 м) він має потужність 130-140 л. с. і вантажопідйомність 1,5-2,5 т. Модель оснащена повним приводом і укомплектована як бензиновим, так і дизельним двигуном, - пишуть "Варіанти".

Новий автомобіль створений на базі моделі УАЗ 3303. У Львові робиться рама і кабіна, коробка передач, передній і задні мости закуповуються на Ульянівському автозаводі, а двигуни – на Заволзькому моторному заводі. Зараз випущені близько 10 машин, а потужності підприємства дозволяють збільшити їх виробництво до 150 одиниць на рік. Орієнтовна вартість автомобіля – 20-40 тис.  дол. залежно від комплектації. Інвестиції в проект склали більше 10 млн. грн., а окупити їх планують за 3-4 роки.

На думку генерального директора AUTO-Consulting Олега Омельницького, такий автомобіль буде затребуваний в невеликих містах, де не може працювати велика спецтехніка.

Проте головною проблемою муніципалітетів залишається брак коштів на закупівлю такої техніки. Тому, як правило, вони закуповують більш дешевий старий закордонний транспорт. Зокрема, набувають техніку німецької Multicar. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!