Львівський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ. Просить про підтримку

1251 0
Наразі зібрано чверть потрібної суми, тому пластуни просять долучитись до збору.
Фото: Instagram/ Пласт

Фото: Instagram/ Пласт

У Львові пластун та марафонець, випускник Української академії лідерства Назар Кірик щодня пробігає півмарафон (21,1 км), щоб зібрати кошти на дрон Autel evo 2 dual для українських військових. Вартість обладнання 260 тисяч гривень. Наразі вдалося накопичити чверть суми, тож пластуни просять небайдужих про підтримку.

Ціль хлопця на липень – пробігти 654,1 км. Саме стільки становить сукупний кілометраж, якщо щодня упродовж місяця пробігати півмарафон (21,1 км). Наразі він пробіг 464,2 км.

Крім щоденного марафону, Назар розповідає про локації для бігу у Львові та ділиться з усіма охочими займатися цим видом спорту своїм професійним досвідом. Також щотижня юнак запрошує львів’ян на спільні пробіжки різних цікавих особистостей, про що висвітлює на сторінці львівського осередку Пласту в Instagram.

«Ваш донат є частиною нашої перемоги, за 22 дні на цей проєкт ми зібрали понад 84 тисяч гривень. Однак цього недостатньо, тому долучайтесь до збору», – закликають пластуни.

Підтримати фінансово можна за посиланням.  

Номер карти: 5375411202212580

Детальні звіти пробіжок можна переглянути тут.

Більше про Пласт у Львові можна дізнатись на сайті організації, або на сторінці у Facebook.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!