На правах реклами

Львівський рекорд: місцеві компанії перемогли на престижному міжнародному конкурсі

3133 0
Перемога в 17-ти номінаціях – це справжнє досягнення, яким цього року можуть похвалитися українські компанії – учасники The European Property Awards 2016-2017. На престижному міжнародному конкурсі, що проходить в Лондоні і вже понад 20 років визначає найкращих представників у галузі нерухомості, здобули перемогу і чимало львівських компаній.

Взяти участь в такому конкурсі непросто, адже учасників для номінацій «Архітектура», «Дизайн інтер’єру», «Агентства нерухомості» та «Девелопмент» відбирають за дуже високими критеріями. Не менш суворе і незалежне журі – конкурсні роботи оцінюють 60 людей. Тож перемога в The European Property Awards – справжнє визнання здобутків компанії та символ беззаперечної якості.

Серед  цьогорічних номінантів – чимало львівських. Дві перемоги в номінації «Архітектура» отримала компанія Avalon Inc. разом з Vatmanstudio. Кращим серед кафе-ресторанів став «Celentano Ristorante», що у готелі Ibis у Львові.

Кращий проект приватного житлового інтер'єру – у Східниці, з дизайном від компанії Арсена Костишина АRS-IDEA. Тепер ці компанії можуть не лише пишатися престижними преміями про них і про Львів дізнаються у всьому світі, адже переможці будуть представлені на сайті International Property Awards, а інформацію про них надрукує медіа-партнер премії  журнал, який розповсюджується у бізнес-класі 58-ми міжнародних авіаліній.

«Як показує досвід, успішна участь в International Property Awards дає учасникам дуже багато, – розповідає менеджер премії Каріна Тернер. – Вони отримують більше уваги з боку публіки, більше інвестицій та прибутків, більше нових клієнтів. Безумовно, такий масштабний конкурс підвищує впізнаваність компанії та сприяє покращенню її іміджу».

Перемога львівських та українських будівельних компаній, дизайн-студій і девелоперів на The European Property Awards 2016-2017 ще раз довела: наша нерухомість крокує в ногу з часом, у нас вміють створювати справжні перлини архітектури та втілювати в життя яскраві ідеї.Така кількість номінацій ще раз приверне увагу потенційних інвесторів та європейських партнерів до українського ринку нерухомості. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!