Львів’ян кличуть дізнатися про Параджанова як сновидіння 21 століття

2379 0
У рамках Фестивалю Параджанова на Левандівці львів’яни мають змогу поспілкуватися із авторами унікального проекту, присвяченого легендарному кінорежисеру.
фото: barev.today

фото: barev.today

Куратори Вікторія Данелян та Тетяна Цвілодуб презентуватимуть міжнародний проект «Сергій Параджанов - сновидіння ХХІ століття» (Україна, Грузія) у Львові 21 серпня о 17:00 у КМЦ «Супутник», що на вулиці Повітряній, 20.

«Приходьте познайомитися з кураторами, почути розповідь про живий досвід роботи у форматі кураторскої виставки, поставити питання та побачити одну з версій проекту, реалізованого в «Супутнику». А також побачити презентацію постерів, робіт студентів-дизайнерів SVC – школи візуальних комунікацій, які вони створювали спеціально для цього проекту», – запрошують організатори заходу.

Про що ви зможете почути:
- концепція та куротрска роль у проекті;
- істоія проекту у трьох містах - Київ, Тбілісі, Львів;
- организація «Dream Projects»
- міждисципліарний центр розвитку мистецтва та культури (Україна, Грузія).

Додамо, що Фестиваль Параджанова триватиме на Левандівці до 27 серпня.

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!