Львів’ян кличуть на громадські слухання про коригування Генплану міста

1465 0
Пропонується почати роботи над змінами вже цього року.

Сьогодні, 17 травня, у Львові відбудуться громадські слухання щодо коригування Генерального плану міста. Про це повідомляє ЛМР.

Слухання, організовані за ініціативи мешканців, почнуться о 17:00 в актовій залі ДП ДІПМ «Містопроект» (вул. Генерала Чупринки, 71). Реєстрація учасників – з 16:00.

Читайте також: У Львові говоритимуть про інтегральний розвиток міста та осучаснення Генплану. Де подивитись

Реєстрація можлива за наявності документа, що посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території Львова, щодо якої розглядається питання (усі райони міста).

У пояснювальній записці до проведення громадських слухань зазначено, що Генплан Львова з 2010 року втратив актуальність. Зараз, говорять ініціатори слухань, забудова міста відбувається не згідно з Генпланом, а залежно від вільних ділянок.

Читайте також: Сьогодні у Львові починається Майстерня міста. Повна програма

Ініціатори слухань пропонують міськраді Львова ухвалити рішення про коригування Генплану міста, виділити кошти для початку опрацювання документа вже цього року та створити вузькопрофільні експертні групи за різними напрямками за участі мешканців, міжнародних експертів, депутатів та чиновників, які брали би участь в опрацюванні Генплану.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!