Львів’ян кличуть на консультації з лікарями у Стрийському парку. Деталі

7622 0
Окрім первинної діагностики і рекомендацій лікарів, на фестивалі «Живи активно» говоритимуть про спорт, розвиток дітей та дієти.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У суботу, 22 червня у Львові, в Стрийському парку, відбудеться фестиваль «Живи активно», під час якого відвідувачі зможуть пройти безкоштовне базове обстеження. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

На заході можна буде:

  • Дізнатись рівень цукру в крові,
  • Зробити електрокардіограму,
  • Виміряти тиск,
  • Отримати консультації лікарів щодо хвороб серця і судин та інші.

«На вас чекають майстер-класи, лекції та багато розваг для дітей. Фестиваль пропонує разом пройти шлях від розуміння небезпечних симптомів до простих та ефективних рішень – профілактики та лікування, і зробити це легко і цікаво», – кажуть організатори – ВГО «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини».

Читайте також: Запуск «Безкоштовної діагностики» відклали через неготовність медзакладів​

На фестивалі будуть такі лікарі, як кардіолог, дієтолог, ортопед, сімейний ліка, окуліст, алерголог тощо.

Учасники говоритимуть про те, що робити, щоб не хворіти, як вибрати власну дієту і почати здорово харчуватися, як полюбити рух і спорт, як розвивати дитину.

Фестиваль триватиме з 12:00 д о17:00. Вхід – вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!