Львів’ян кличуть на концерт гурту «Мері» у Центрі Довженка

2290 0
Для ветеранів АТО та ООС знижка на квитки 20%.
Фото надали організатори

Фото надали організатори

На День захисника України 14 жовтня у Центрі Довженка на Сихові відбудеться концерт Віктора Винника та гурту «Мері». Про це повідомляють організатори події.

«Цей зал особливий для нас, оскільки, я пригадую, що багато років тому на початку нульових наші перші виступи відбувались саме там. Минулого року під час туру "Мерідіани 15" ми також там зустрічалися з нашою публікою», – каже Віктор Винник.

Він вважає особливо почесним те, що цьогорічний виступ припадає на Покрову, на День захисника України – 14 жовтня.

«На всіх без винятку концертах я нагадую, що наша країна у війні, війні за свою ідентичність і незалежність. І у цій війні ми можемо опиратись і надіятись тільки на себе і на наших захисників, нашу армію. У програмі концерту прозвучать багато пісень на соціальну та патріотичну тематику, ми будемо раді бачити в залі учасників ООС та ветеранів. Отож запрошую усіх та з нетерпінням чекаю на зустріч», – зазначив Віктор Винник.

Віктор Винник та гурт у Львові виступлять з новою програмою «Нові та найкращі пісні».

«Без сумніву, це той концерт, на який не соромно прийти з батьками і дітьми. І всім він дуже сподобається. Це чудова музика і тексти, українська позиція музикантів. У залі люди насолоджуються прекрасними українськими піснями і відпочивають на повну. А ще це завжди дружнє спілкування публіки з групою наживо. Цього разу слухачі зможуть почути наживо не лише улюблені пісні, а й дуже багато нових, не менш вартісних пісень. Приходьте обов'язково. Тим більше, що концерт відбудеться у День Захисника України, а концерт МЕРІ є найкращим варіантом відзначити істинно українське свято», – зазначають у компанії Lutsyshyn Promo, яка організовує концерт.

Ветерани АТО та ООС можуть купити квиток зі знижкою 20%. Під час концерту збиратимуть кошти на потреби української армії.

Детальніше про концерт за тел.: 093 693 68 35. Квитки можна придбати на kasa.in.ua kontramarka.ua.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!